Otrapuse.lv mobilās lietotnes izstrāde - Maļejevs, Armands (Latvijas Universitāte, 2016)
Šis dokuments ir LU Datorikas fakultātes kvalifikācijas darba ietvaros izstrādātās sistēmas „Otrapuse.lv mobilā lietotne“ tehniskā dokumentācija. Sistēmas mērķis ir nodrošināt “iOS” un “Android” lietotājiem ērtāk izmantot “otrapuse.lv” iepazīšanās portāla piedāvātos pakalpojumus uz mobīlajām ierīcēm. Lietotne ļauj meklēt lietotājus pēc vairākiem kritērijiem un ar tiem mijiedarboties, kā arī izveidot un rediģēt savu “otrapuse.lv” portāla kontu. Izmantojot šo lietotni lietotāji iegūs visas priekšrocības kas ir pieejamas mobīlo ierīču lietotājiem, kā momentānas paziņojumu saņemšana par darbībām ar lietotāja kontu. Jaunā “Otrapuse.lv” sistēma ir paredzēta kā atjauninājums esošajai mobīlajai lietotnei.

This document contains the technical documentation of the system “otrapuse.lv mobile application”, which was made as a qualification work. The aim of this system is to ensure that “iOS” and “Android” users can more conveniently access dating site “otrapuse.lv” features on their mobile devices. Application provides searching functionality and interaction with users additionally users can create and edit their accounts. Using this application users get all benefits that their mobile devices of like push notifications about activity in their accounts. The new “Otrapuse.lv” system is intended as a signifficant update to the existing mobile application.
The development of otrapuse.lv mobile application
Keywords: Datorzinātne; iOS; Android; lietotne; iepazīšanās; React Native