Iekšējā komunikācija un apmierinātība ar darbu uzņēmumā SIA "Allnex Latvia". - Duļbinska, Ketija (Latvijas Universitāte, 2020)
Bakalaura darba temats ir ‘’Komunikācija un atgriezeniskās saites sniegšana uzņēmumā SIA’’Allnex Latvia’’’’. Darba mērķis ir: pamatojoties uz teorētisko informāciju, novērtēt uzņēmuma SIA ‘’Allnex Latvia’’ iekšējās komunikācijas un atgriezeniskās saites efektivitāti un izvirzīt priekšlikumus tās uzlabošanai. Darbā ir apkopota teorētiskā informācija par komunikāciju uzņēmumā un atgriezeniskās saites sniegšanu un tās metodēm, kā arī informācija par iekšējo komunikāciju un atgriezeniskās saites sniegšanu uzņēmumā SIA ’’Allnex Latvia’’. Darbs sastāv no trīs nodaļām. Pirmajā nodaļā tiek apskatīti temata teorētiskie aspekti un analizēti teorētiskie materiāli. Šajā nodaļā tiek aprakstīta iekšējā komunikācija uzņēmumā un atgriezeniskā saite – atzinības un konstruktīvas kritikas sniegšana. Otrā nodaļa tiek veltīta uzņēmuma raksturojumam – tiek raksturota uzņēmuma struktūra, iekšējā komunikācija un atgriezeniskās saites sniegšanas sistēma. Trešajā nodaļā darba autore analizē uzņēmuma vadītāju un darbinieku aptaujas anketas rezultātus. Darba noslēgumā autore izvirza 14 secinājumus un 7 ieteikumus. Kopējais darba apjoms ir 61 lapaspuse neskaitot pielikumus. Darbā ir iekļauti 41 attēls un 2 pielikumi. Izmantoto literatūras avotu skaits ir 34 avoti.

The subject of the bachelor thesis is “Communication and feedback giving in company LLC “Allnex Latvia””. The aim of the bachelor thesis is to evaluate the effectiveness of internal communication and feedback giving in company LLC “Allnex Latvia” from the basis of theoretical information and to provide proposals to improve it. The bachelor thesis summarizes theoretical information about communication in the company in general and feedback giving and its methods, as well as information on internal communication and feedback giving in LLC “Allnex Latvia”. The bachelor thesis consists of three chapters. The first chapter deals with theoretical aspects of the subject and analyses theoretical materials. This chapter describes internal communication within the company in general and feedback giving – recognition and constructive criticism. The second chapter focuses on the characteristics of the company: a description of the company's structure, internal communication and feedback giving system. In the third chapter author analyses the results of a questionnaire for the executives and subordinates in the company. In conclusion the author highlights 14 conclusions and provides 7 recommendations. The total amount of bachelor thesis is 61 pages without attachments. It includes 41 pictures and 2 attachments. The number of literature sources used is 34.
Communication and job statissfaction in company LLC "Allnex Latvia".
Keywords: Ekonomika un uzņēmējdarbība; Iekšējā komunikācija; Atgriezeniskā saite; Atzinības sniegšana; Konstruktīva kritika.