Svešvalodu zināšanu sertifikācijas sistēmas izstrāde loģistikas nozares profesionāļiem - Kubuliņa, Līga (Latvijas Universitāte, 2014)
Maģistra darba „Svešvalodu zināšanu sertifikācijas sistēmas izstrāde loģistikas nozares profesionāļiem„ mērķis ir nodrošināt vismaz vienas nozares profesionāļiem atbilstošas iespējas apliecināt savas svešvalodu zināšanu kompetences. Maģistra darbs ietver valodu apguves jomas analīzi un risinājumu piedāvājumu, kura realizācijai par pamatu tiek ņemts pakalpojumu paketes izstrāde valodu kursu un testu veidā. Maģistra darbs sastāv no trim daļām. Pirmajā daļā tiek analizēta valodu apguves joma un apkopoti iedzīvotāju viedokļi par valodu mācību centru piedāvājumu. Otrajā daļā tiek analizēti projekta mērķi, problēmas, riski un alternatīvas – sastādīts projekta priekšlikums. Trešajā daļā tiek izstrādāta projekta rokasgrāmata. Darbs sastāv no 70 lappusēm, 20 attēliem, 26 tabulām un 31 pielikuma. Atslēgas vārdi: svešvalodu apguve, projektu vadīšana

The objective of the Master thesis „Certification system of foreign languages knowledge development for logistics sector professionals” is to provide appropriate possibilities for at least one sector’s professionals to confirm their foreign language knowledge competencies. The Master thesis includes the analysis of the language learning field and offer of the solution, where development of language courses and tests services set, is taken as the basis. The Master thesis consists of three chapters. At the Master thesis first chapter is analyzed language learning field and summarized people opinions about language centre’s offer. At the second chapter are analyzed project objectives, problems, risks and alternatives – prepared project proposal. At the third chapter is developed project manual. Work consists of 70 pages, 20 pictures, 26 tables and 31 attachments. Keywords: foreign language learning, project management.
Certification System of Foreign Languages Knowledge Development for Logistics Sector Professionals
Keywords: Vadībzinātne