Latvijas komercbanku finanšu pakalpojumu analīze - Kazakova, Anna (Latvijas Universitāte, 2007)
Bakalaura darba „Latvijas komercbanku finanšu pakalpojumu analīze” mērķis ir pamatojoties uz Latvijas komercbanku finanšu pakalpojumu analīzi, izvirzīt priekšlikumus to tirgus daļu palielināšanai. Pētījumam tika izvēlētas piecas Latvijas komercbankas: Parex banka, SEB Unibanka, Hansabanka, Hipotēku banka un Latvijas Krājbanka, un divi pakalpojumu veidi: kredīti un noguldījumi. Bakalaura darba pētījuma periods ir laika posms no 2003. gada līdz 2006. gadam. Bakalaura darbs satur 76 lapas (neieskaitot pielikumus), 61 tabulu (neskaitot pielikumus), 10 attēlus un 24 pielikumus.

The objective of the bachelor’s thesis „The analysis of financial services of commercial banks of Latvia” is to put forward suggestions for increasing financial services’ shares of the market of commercial banks of Latvia, which would be based on analysis of the financial services of these banks. The author has chosen five commercial banks for analysis: Parex Banka, SEB Unibanka, Hansabanka, Hipotēku Banka and Latvijas Krājbanka, and two services: credits and deposits. The bachelor’s thesis research time period is 2003 – 2006. The bachelor’s thesis contains 76 pages (excluding appendix), 61 tables, 10 figures and 24 appendixes.
The analysis of financial services of commercial banks of Latvia
Keywords: Ekonomika