Informācijas sistēma izsoļu tiešsaistes vietnei - Blaževičs, Jānis Rihards (Latvijas Universitāte, 2019)
Informācijas sistēma izsoļu tiešsaistes vietnei ir vietne kas piedāvā tās lietotājiem iespēju atlasīt un apskatīt eksistējošās izsoles sev vēlamajā kategorija – transports, nekustamie īpašumi, mantas u.c. Atsevišķiem lietotājiem iespēja izveidot, labot un dzēst izsoles. Vietne ir pielāgota lietošanai izmantojot interneta pārlūkprogrammu datorā vai planšetdatorā. Sistēma izstrādāta izmantojot Typescript (Angular2), C# un SQL datu bāzes izveidei, pārvaldībai un projekta vizualizāciia īstenota ar tīmekļa vietni un tika izmantots HTML un CSS.

Online bidding application is a system that offers it’s users ability to sort and view existing auctions in their .Specific users can create, edit and delete auctions. Web application in whitch the system performs is compatible with internet browser on computers or tablet. In development TypeScript(Angular2), C# and SQL for database creation and administration. For projects visualisation web site was used and created with HTML and CSS
Online bidding application
Keywords: Datorzinātne; Izsole; Sistēma; Angular2; Typescript