Rakstības koncepcija post-strukturālismā - Kazakovs, Kirils (Latvijas Universitāte, 2010)
Kas ir rakstība un ka tas ietekme modernu domu. Kur ir meklējami rakstības avoti, un kāpēc bezapziņai piemīt valodisks un protokoli-rakstītas formas. Kāpēc dekonstrukcija, ka arī struktūras struktūra ir diskreditētās kā parādības. Tie ir jautājumi kas ir aplūkoti, bet nekāda gadījuma nav atrisināti šajā darbā.

What is writing and why written word influences modern thought? Where the writing sources are and why subconsciousness has the qualities that are quite simillar to language and its protocol-written forms. Why deconstruction and the structure of the structure have been descreeted as the phenomens. These are the questions that are over comed, but never solved in this work.
The concept of writing in post-structuralism
Keywords: Filozofija