IT uzņēmuma drošības uzlabošana - Zotova, Aleksandra (Latvijas Universitāte, 2013)
Viens no galvenajiem uzņēmējdarbības uzdevumiem - ir nodrošināt informācijas drošību. Ja sistēmas drošībai netiek pievērsta pietiekama uzmanība, tad pastāv liels risks zaudēt biznesa informāciju, kas, protams, rada finansiālus zaudējumus. Ir ļoti svarīgi saprast, ka drošība - tas nav produkts, ko varat nopirkt veikalā, un būt pārliecināti savā drošībā. "Drošība" – ir gan tehnisko, gan administratīvo pasākumu unikāla kombinācija. Un tā rezultātā bija izdarīti dažādi uzdevumi un risinājumi, lai uzlabotu tīkla un datoru drošību.

One of the main tasks of the business is to ensure the information security. If you are not paying sufficient attention to system security, there is a high risk of loss of business information, which of course leads to financial loss. It is very important to understand that safety is not a product that you can buy in store and be sure of your security. "Security" – is a unique combination of both technical and administrative activities. And as a result of these activities, were made multiple tasks and solutions to improve network and computer security.
IT-company security improvement
Keywords: Datorzinātne