Kravas automašīnu tirdzniecības sabiedrības attīstība un paplašināšanās iespējas Latvijā - Dobkalne, Tatjana (Latvijas Universitāte, 2009)
Diplomdarba tēma „Kravas automašīnas tirdzniecības sabiedrība attīstības un paplašināšanās iespējas Latvijā”. Diplomdarba mērķis ir noskaidrot iespējas kravas automašīnas sabiedrības attīstībai Latvijā un izteikt secinājumus un izstrādāt priekšlikumus sabiedrības paplašināšanai. Darba teorētiskajā daļā tiek analizēti: tiek apskatīta mazo vides uzņēmuma priekšrocības un trūkumi, tiek izpētīti statistikas dati par kravas automašīnas pārdošanu, sabiedrības stipro un vājo puses analīze, kravas mašīnas nozares apskats, tiek veikta finanšu analīzes sabiedrībā par laika periodu no 2004. līdz 2007. gadam. Diplomdarbs sastāv no piecām nodaļām, kurām ir apakšnodaļas, darbs sākās ar anotāciju un ievadu, darbs noslēdzās ar secinājumiem un priekšlikumiem, izmantotās literatūras sarakstu un pielikumiem. Atslēgvārdi: Tirdzniecība, reģistrācija, finanšu rezultāts, attīstības iespējas.

Diploma theme „Opportunities of development and expansion of truck sales company in Latvia”. Diploma objective is to identify opportunities for a truck to the development of society in Latvia and make submissions and to develop proposals for public expansion. In the theoretical part of the work are discussed about company SWOT analysis, examines the small company's environmental advantages and disadvantages truck sector review, but in practical part is taken financial reporting analysis of company for the period of year 2004-2007 and research statistical date. Graduation consists of five chapters, which has subchapters. Work began with annotations and introduction, it culminated with the conclusions, proposals, list of used bibliography and appendixes. Keywords: Trade, registration, financial result, development opportunities.
Opportunities of development and expansion of truck sales company in Latvia
Keywords: Ekonomika