Sporta treniņu organizēšanas vietne “Sporto kopā” - Neimane, Sintija (Latvijas Universitāte, 2021)
Sporta treniņu organizēšanas vietne “Sporto Kopā” ir kvalifikācijas darba ietvaros izstrādāta tīmekļa vietne, kurā interesentiem pieejama informācija par apkārtnē notiekošajiem grupu sporta treniņiem. Šī tīmekļa vietne dod iespēju treneriem publicēt detalizētu informāciju par plānotajiem grupu sporta treniņiem. Savukārt reģistrētiem lietotājiem ir iespēja apskatīt publicētos treniņus, atrast sev piemērotākos un pieteikties tiem. Tīmekļa vietnes mērķis ir organizēti un vienuviet attēlot aktuālo informāciju par plānotajiem treniņiem, lai tā būtu ērti pieejama visiem. Tīmekļa vietne izstrādāta PHP programmēšanas valodā, izmantojot Laravel 5.8. satvaru. Dati tiek glabāti mySQL datu bāzē.

Workout arrangement site “Sporto Kopā” is a system which was designed as a qualification work. It includes information about nearby planned group workouts. In this website coaches have the option to post detailed information about theri planned group workout sessions. Registered users can view all published posts, find the workout that would fit the user’s needs and desires and apply for it. The main goal of the website is to show the most up to date group workouts information organized and in one place, so that it would be easily accessible to anyone. The website is developed using PHP programming language and Laravel frameworke 5.8. All the data is stored in MySQL database.
Workout arrangement site "Sporto kopā"
Keywords: Datorzinātne; tīmekļa vietne; sports; treneri; treniņi; laravel