2020. gada novembra socioloģiskās aptaujas tehniskā informācija - Austers, Aldis (RECOVERY-LV, 2020)
Aptauja ir veikta projekta "Ekonomiskais, politiskais un juridiskais ietvars Latvijas tautsaimniecības potenciāla saglabāšanai un konkurētspējas pieauguma veicināšanai pēc pandēmijas izraisītas krīzes (reCOVery-LV)" ietvaros. Aptaujas mērķis ir novērtēt kā sabiedrība uztver valsts politikas atbilstību krīzes radītām sekām. Aptaujas rezultāti tika izmantoti zinātniskā raksta un monogrāfijas sagatavošanai.

PĒTĪJUMA VEICĒJS: Pētījumu centrs SKDS. ĢENERĀLAIS KOPUMS: Latvijas iedzīvotāji vecumā no 18 līdz 75 gadiem. PLĀNOTĀS IZLASES APJOMS: 1000 respondenti (ģenerālajam kopumam reprezentatīva izlase). SASNIEGTĀS IZLASES APJOMS: 1013 respondenti. IZLASES METODE: Stratificētā nejaušā izlase. STRATIFIKĀCIJAS PAZĪMES: Administratīvi teritoriālā. APTAUJAS VEIKŠANAS METODE: Tiešās intervijas respondentu dzīvesvietās. ĢEOGRĀFISKAIS PĀRKLĀJUMS: Visi Latvijas reģioni (123 izlases punkti). APTAUJAS VEIKŠANAS LAIKS: No 30.10.2020. līdz 10.11.2020.
Keywords: COVID-19; valsts ilgtspēja; ekonomikas ievainojamība un noturība; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Business and economics::Economics; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Other social sciences::Public sector research