SIA „Unistils” finanšu analīze - Kairis, Aleksandrs (Latvijas Universitāte, 2015)
ANOTACIJA Bakalaura darba nosaukums ir SIA „UNISTILS” finanšu analīze. Bakalaura darba mērķis ir izpētīt speciālo literatūru, veikt uzņēmuma finanšu rādītāju analīzi, no analīzes rezultātiem, veikt uzņēmuma finanšu stāvokļa novērtējumu. Veikt prognozi par uzņēmuma nākotnes rezultātiem un attīstības iespējam, kā arī izstrādāt secinājumus un priekšlikumus uzņēmuma SIA “UNISTILS” darbības uzlabošanai. Kā palielināt peļņu, uzlabot finanšu stāvokli un finanšu rādītājus, kā arī noteikt uzņēmuma attīstības iespējas. Bakalaura darbs sastāv no 3 nodaļām. Pirmajā nodaļā tiek apskatīti finanšu analīzes teorētiskie pamati. Otrajā nodaļā tiek veikta uzņēmuma SIA „UNISTILS” finanšu analīze. Treša nodaļā tiek apkopoti rezultāti, veikti secinājumi par rezultatiem, izdarīti prognozi par uzņēmuma attīstības iespējam. Bakalaura darba kopējais apjoms ir 68 lappuses, kurās ietverts: 5 tabulas, 18 attēli, 33 formulas un 8 pielikumi. Atslēgas vārdi: Finanšu analīze, rentabilitāte, likviditāte, maksātspēja, kapitāla struktūra, līdzekļu aprite, skaistumkopšanas nozare.

Bachelor’s thesis title is Financial Analysis of Ltd. ‘’UNISTILS’’ Bachelor thesis objective is to investigate the specific literature, make company's financial analysis, from obtained results, and evaluate company’s financial state. . Make a forecast of the company's future performance and development opportunities, as well as the formulation of conclusions and proposals for Ltd. "UNISTILS" to improve company’s activities. How to increase profit, improve financial state and financial indicators, as well make a forecast for the company's future performance and development opportunities. Bachelor’s thesis consists of 3 parts. The first chapter discusses the theoretical basics of financial analysis. The second chapter is carried out company "UNISTILS" financial analysis. The third chapter summarizes the results, made conclusions about the results, and forecast about development opportunities. Bachelor’s total amount of pages is 68, which includes: 5 charts, 18 pictures, 33 formulas and 8 attachments. Key words: financial analysis, profitability, liquidity, solvency, capital structure, circuit’s beauty industry.
Ltd.„Unistils” financial analysis
Keywords: Ekonomika