Darbinieku motivācijas pilnveidošanas iespējas uzņēmumā SIA "Evolution Latvia" - Tammeoja, Kristīna (Latvijas Universitāte, 2013)
Jebkura uzņēmuma sekmīgās pastāvēšanas un attīstības pamatā ir motivētie darbinieki. Motivācija ir darbinieka dzinējspēks, pamudinājums, atalgojums, darbības stimulēšana. Bakalaura darba mērķis ir analizēt uzņēmuma SIA„Evolution Latvia” esošo motivācijas sistēmu, kā arī, balstoties uz motivācijas teorijām un darbinieku aptauju, ieteikt vēlamās darbības, kas sekmētu tās attīstību. Darbā autore apskata motivācijas būtību, pievēršās pazīstamākām motivācijas teorijām, kā arī pēta darba samaksas nozīmi darbinieku motivācijā. Darba praktiskajā daļā tiek apsakatīts uzņēmums „Evolution Latvia” un tiek analizēta esošā motivācijas sistēma šajā uzņēmumā. Darba noslēgumā tiek sniegti ierosinājumi, kas sekmētu motivācijas sistēmas uzlabošanu un efektivitāti, kā arī secinājumi un priekšlikumi. Darbs satur 74 lpp., 29 att., 33 tabulas, izmantoti 15 literatūras un citi informācijas avoti.

Any successful company's existence and development is motivated employees. Motivation is the driving force for the employee, incentive compensation, performance incentives. The goal is to analyze the company "Evolution of Latvia" the motivational system, and based on the theories of motivation and employee surveys suggest preferred activities, which contribute to its development. In the paper the author examines the nature of motivation and draws the best known theories of motivation, as well as investigating the pay role of employee motivation. The practical part of the "Evolution of Latvia" and an analysis of motivational systems in the "Evolution of Latvia". Work is at the end makes suggestions to facilitate the improvement of motivation and efficiency, as well as conclusions and recommendations. The paper contains 74 p., 29 fig., 33 tab., 15 ref., and use other sources of information.
Motivational development opportunities for business SIA "Evolution Latvia"
Keywords: Vadībzinātne