Konstruktīvi motīvi M. Bulgakova romāna “Meistars un Margarita” sižētā. - Lapkovska, Darja (Latvijas Universitāte, 2023)
Šis bakalaura darbs ir veltīts M.A. Bulgakova romāna "Meistars un Margarita" konstruktīvo motīvu analīzei. Liela vieta darbā atvēlēta meteoroloģisko motīvu analīzei un to ietekmei uz romāna sižetu. Atslēgvārdi: Meistars un Margarita, motīvs, pērkons, sižets, romāns, M.A. Bulgakovs.

This bachelor's work is devoted to the analysis of constructive motives in the plot of the novel " Master and Margarita" by M.A. Bulgakov. A large place in the work is given to the analysis of meteorological motives, and their influence on the plot of the novel. Key words: Master and Margarita, motif, thunderstorm, meteorological motifs, plot, novel, M.A. Bulgakov.
Construction Motives in the Plot of M. Bulgakov’s Novel “The Master and Margarita”.
Keywords: Valodniecība; Meistars un Margarita; motīvs; pērkons; sižets; sižets