Uzņēmuma SIA „Klerus” finanšu analīze un rezultātu novērtējums - Siņakova, Arina (Latvijas Universitāte, 2015)
Bakalaura darba nosaukums ir „Uzņēmuma SIA „Klerus” finanšu analīze un rezultātu novērtējums”. Darba mērķis – veikt detalizētu teorijas izpēti un finanšu pārskatu analīzi, novērtēt iegūtos rezultātus un izstrādāt priekšlikumus uzņēmuma darbības uzlabošanai. Darbs sastāv no trim nodaļām, kur pirmajā nodaļā autore aplūko uzņēmuma finanšu analīzes teorētiskos aspektus, analīzes būtību un pielietojamās metodes, otrajā daļā ir apkopoti veiktās analīzes rezultāti un izvirzītie secinājumi un priekšlikumi, bet darba trešajā daļā autore salīdzina rezultātus ar konkurējošā uzņēmuma datiem. Darba nobeigumā ir apkopoti autores veiktie galvenie secinājumi un priekšlikumi. Bakalaura darbs sastāv no 74 lpp, 23 attēliem, 32 tabulām, 3 formulām, 18 literatūras avotiem un 7 pielikumiem.

Bachelor's thesis title is „The financial analysis and evaluation of the results of company „Klerus” Ltd”. The thesis goal - to conduct a detailed study of the theory and financial reporting analysis, to assess the results and to develop proposal s for improving the operation of the company. The work consists of three chapters, where in the first chapter, the author examines company's theoretical aspects of financial analysis, analyzes the nature and methods applied, the second chapter summarizes the results of their analysis and conclusions and put forward proposals, but in the third chapter, author compares the results with competitor data. The conclusion summarizes author's key conclusions and recommendations. Bachelor thesis consists of 74 pages, 23 images, 32 tables, 3 formulas, 18 literature and 7 appendices.
The financial analysis and evaluation of the results of company "Klerus" Ltd
Keywords: Ekonomika; finanšu analīze; rezultātu novērtējums; bilance; peļņas vai zaudējuma aprēķins; finanšu rādītāji