Grāmatvedības darba plūsmu efektivitātes uzlabošana: RPA un AZT loma Qtime uzlabojumos - Cunska, Stefānija (Latvijas Universitāte, 2025)
Grāmatvedības darba plūsmu efektivitātes uzlabošana: RPA un AZT loma Qtime uzlabojumos

Improving Efficiency in Accounting Workflows: The Role of RPA and OCT in Qtime Improvements
Improving Efficiency in Accounting Workflows: The Role of RPA and OCT in Qtime Improvements
Keywords: Datorzinātne