Kultūras nama izveide Babītes novadā, Piņķos - Ozoliņa, Sindija (Latvijas Universitāte, 2014)
Maģistra darba „Kultūras nama izveide Babītes novadā, Piņķos” mērķis ir veicināt kultūras un mākslas pilnveides un attīstības iespējas Babītes novadā, Piņķos, izstrādājot attīstību veicinoša projekta tehniski – ekonomisko pamatojumu un rokasgrāmatu. Maģistra darba pētījuma jautājums: kādi ir iespējamie risinājumi kultūras un mākslas nozares attīstīšanai Babītes novadā? Lai atbildētu, darba pirmajā daļā tiek veikts pētījums, kurā tiek noskaidrots, kādas ir kultūras un mākslas attīstības iespējas un kāds ir Babītes novada Piņķu iedzīvotāju viedoklis. Pētījuma rezultāti apliecina, ka kultūrai un mākslai ir ļoti būtiska loma Babītes novada attīstībā un to noteikti vajag pilnveidot, izmantojot autores izstrādātos priekšlikumus. Otrā daļa veltīta problēmas risināšanas alternatīvu izvērtējumam, savukārt trešā daļa veltīta projekta rokasgrāmatas izstrādei. Darbs sastāv no 220 lappusēm, 23 attēliem, 15 tabulām un 34 pielikumiem.

The aim of the master work „Creation of Babite cultural center in Pinki” is to promote culture and art development in Babite’s municipality. The research question is: what are the possible solutions to develop the culture and art in Babite’s region? To give the answer to this question in first chapter is about the research on culture development in Babite’s region and citizens view about it. The second chapter is about two alternative comparing for the problem solution. The third section is for creating the manual of the project Creation of Babite cultural center in Pinki”. The master work consists of 220 pages, 23 images, 15 tables and 34 attachments.
Creation of Babite cultural center in Pinki
Keywords: Vadībzinātne