Uzņēmuma "X" tīmekļa vietnes pilnveidošana - Rullere, Evelīna (Latvijas Universitāte, 2024)
Darba mērķis : pilnveidot Uzņēmuma “X” tīmekļa vietni, izstrādājot un integrējot inovatīvu aviobiļešu rezervācijas pieprasījuma formu. Darbs ir strukturēts trīs galvenajās daļās: darba specifikas analīze, salīdzinošā analīze ar citām nozares vietnēm un tīmekļa vietnes pilnveidošana ar reģistrējamo datu formas prototipa izveidi. Pirmkārt, tiek veikta analīze par Uzņēmumu “X”, un tā darbības specifiku. Otrkārt, ar salīdzinošo analīzi tiek iegūta informācija par līdzīgas nozares piedāvātajiem risinājumiem, vairāk liekot uzsvaru tieši uz aviobiļešu rezervācijas procesiem un reģistrējamo datu izmantošanu. Nobeigumā, darbs piedāvā tīmekļa vietnes pilnveidošanas plānu un aviobiļešu rezervācijas pieprasījuma formas prototipu, kas tiek veidots balstoties un iepriekš veikto analīzi.

The purpose of the work is to improve the website of the Company “X” by developing and integrating an innovative air ticket reservation request form. The work is structured in three main parts: analysis of job specifics, comparative analysis with other sites in the industry, and creation of a prototype of the data form to be recorded. First of all, an analysis of the "X" Company, its specifics, and its operation is carried out. Secondly, the comparative analysis provides information on the solutions offered by a similar industry, with a greater emphasis on the processes of air ticket booking and the use of data to be recorded. In conclusion, the work offers a website improvement plan and a prototype of the air ticket reservation request form, which is built based on the previous analysis.
Improvement of the Company "X" Website
Keywords: Ekonomika un uzņēmējdarbība; Tīmekļa vietne; Tūrisms; Kuģu apkalpe; Kravu pārvadājumi; Aviobiļešu rezervēšana