Fosfora savienojumi notekūdeņos - Barabanščikova, Kristina (Latvijas Universitāte, 2009)
literatūras avoti, 7 pielikumi. Latviešu valodā. FOSFĀTJONI, SPEKTROFOTOMETRIJA, ĶĪMISKAIS SKĀBEKĻA PATĒRIŅŠ, BIOĶĪMISKAIS SKĀBEKĻA PATĒRIŅŠ, NOTEKŪDENS, KOAGULANTS. Darbā tika pētītas šķīstošo fosfātu, ķīmiskā skābekļa patēriņa un bioķīmiskā skābekļa patēriņa kvantitatīvā sastāva dinamika neattīrītajā un attīrītajā notekūdenī Rīgas Bioloģiskās attīrīšanas stacijā „Daugavgrīva” no 2008. gada jūnija līdz 2009. gada martam.

endices. In Latvian. PHOSPHATES, SPECTROPHOTOMETRIC METHOD, CHEMICAL OXYGEN DEMAND, BIOCHEMICAL OXYGEN DEMAND, WASTEWATER, COAGULANT. In this work phosphates, chemical oxygen demand and biochemical oxygen demand dynamics of quantitative composition in Riga wastewater treatment plant from June 2008 until March 2009 year are investigated.
Phosphorous compounds in wastewater
Keywords: Ķīmija