Starpplatformu mobilo lietotņu izstrāde bez tīmekļa tehnoloģijām - Krūmiņš, Kristaps (Latvijas Universitāte, 2017)
Bakalaura darbā “Starpplatformu mobilo lietotņu izstrāde bez tīmekļa tehnoloģijām” tiek aprakstītas metrikas un kritēriji, pēc kuriem var veikt ietvaru salīdzināšanu. Vēl darbā tiek veikta 3 ietvaru salīdzināšana, pēc aprakstītajām metrikām un kritērijiem. Darba mērķis ir sniegt pamatotu atbildi uz jautājumu: “Kuru no starpplatformu ietvariem izvēlēties?”. Darbā aprakstīti mobilo lietotņu izstrādes veidi, metrikas un kritēriji. Tiek sniegts ieskats autora 3 izvēlētajos ietvaros, kuri tiek salīdzināti. Nobeigumā tiek sniegta atbilde uz iepriekš izvirzīto jautājumu.

The bachelor work “Cross-platform mobile application development without web technologies” describes metrics and criteria which can be used to compare frameworks. Also in the work author compares 3 frameworks by described metrics and criteria. The aim of work is to provide reasoned answer to question: “Which one of the cross-platform frameworks to choose?”. Work describes different kinds of mobile application development methods, metrics and criteria. Provides an insight of authors selected 3 frameworks which will be compared. In final author provides an answer for previous given question.
Cross-platform mobile application development without web technologies
Keywords: Datorzinātne; starpplatformu ietvari; lietotnes; metrikas; kritēriji