Interneta veikala satura un informācijas pārvaldības sistēma - Ļeonovs, Andrejs (Latvijas Universitāte, 2015)
„Interneta veikala satura pārvaldības sistēma” ir tīmeklī bāzēta sistēma, kuras izstrādes nolūks ir atvieglot dāvanu komplektu individuālu komplektēšanu un iegādi tiešsaistē. Sistēma sniedz iespēju pircējiem, ne tikai izveidot unikālu dāvanu ar minimālu piepūli un iegādāties to par fiksētu cenu, neatkarīgi no komplektācijas, bet arī kļūt par izplatītāju, veidot savas izplatīšanas kampaņas, un pelnīt, piesaistot vietnei jaunus klientus. Rezultātā tika iegūta neatkarīga

“Online store content and information management system” is a web-based system. The purpose of its development is to simplify on-line assembly and purchase of individual gift sets. The system enables customers to create unique gift with little effort and purchase it at a fixed price regardless of assembly. Furthermore the customer can become a distributor and set up own customer campaigns and make profit by attracting new clients to the web-site. As a result there is an independent and functioning system with even more comprehensive functionality than in was originally foreseen.
Online store content and information management system
Keywords: Datorzinātne; Tīmekļa vietne; pasūtījums; prece; lietotājs