Tīmekļa lapa - "Piedalies.lv" - Grīnhofs, Artūrs (Latvijas Universitāte, 2006)
„Piedalies.lv” ir tīmekļa lapa, kurā jebkuram tās apmeklētājam ir iespēja atrast informāciju par datubāzē ietverto sporta notikumu, izvēlēties bildes un fona attēlus, klausīties interneta radio stacijas. Sporta sadaļas informācija tiek iedalīta tautas, bērnu un profesionālajos sporta notikumos. Fona attēli un interneta radio stacijas savukārt sagrupētas kategorijās un žanros. Lietotājam ir iespēja apskatīt, meklēt un pievienot sporta notikumus un fona attēlus, izteikt savu viedokli komentāros, balsošanā. Projekta mērķis ir informēt lietotājus par sporta aktivitātēm visā Latvijā vienlaikus papildinot ar jaunāko informāciju, veidojot un uzturot atbilstošu datubāzi, kā arī projekta ietvaros nodrošinot dažādas izklaides iespējas mājas lapā.

In web site Piedalies.lv every visitor can find information about sport events, choose pictures and wallpapers, listen internet radio stadions. The sport section is devided in publicē, children and profesional sport event sections. However wallpapers and internet radio stadions is grouped in categories and genres. Visitors can view or search wallpapers, add information about sport events, write their own opinions in comments, voting. Project aim is to inform visitors about sport activities in Latvia at the same time adding newest information, making and maintaining respective database, and also providing various entertainment possibilities in the web site.
Web site - "Piedalies.lv"
Keywords: Datorzinātne