Atmiņas institūciju loma sabiedriskajā zinātnē - Rozenberga, Gita; Saviča, Mārīte (LU Akadēmiskais apgāds, 2024)
Autores tēzēs sniedz ieskatu par ziņojumu, kurā tika izklāstīti pētījuma “Akadēmisko bibliotēku un atmiņas institūciju transformatīvā loma sabiedriskai zinātnei un atvērtai zinātnei Baltijas valstīs” rezultāti. Pētījumu īstenoja piecas Baltijas valstu bibliotēkas kopā ar sadarbības partneriem no Vācijas un Grieķijas LibOCS projekta ietvaros.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES; iedzīvotāju līdzdalība; sabiedriskā zinātne; amatierzinātne; sadarbība pētniecībā; atmiņas institūcija; bibliotēku pakalpojumi; atmiņas institūciju pakalpojumi; atvērtā zinātne