Ķērpju herbārijs - Piterāns, Alfons (LU Akadēmiskais apgāds, 2024)
Alfona Piterāna sagatavotā grāmata “Ķērpju herbārijs” ir ceturtais izdevums Muzeja sērijā. Tā ir veltīta unikālai Latvijas Universitātes Muzeja krājuma herbārija kolekcijas daļai – iepazīstina ar unikālo ķērpju herbāriju.

The book prepared by Alfons Piterans is the fourth publication in the Museum series. It is dedicated to a unique part of the herbarium collection of the Museum of the University of Latvia - it introduces the unique herbarium of lichens.
Keywords: Research Subject Categories::NATURAL SCIENCES::Biology; Ķērpji; Ķērpju izplatība - Latvija; Alfons Piterāns - pētījumi; LU zinātnes vēsture; LU Muzeja kolekcija