Antona Mengera Jaunā walsts - Menger, Anton (Eduarda Mēksa apgādībā, 1908)
Valsts un likumi vispārīgi: Ievadošas piezīmes. Anarhisms. Individuālistiskā un sociālistiskā valsts. Sociālistiskā un komunistiskā valsts. Tiesību un valsts izcelšanās. Valstu starptautiskie sakari. Individuālistiskā varas valsts un tautas darba valsts. Par tautas darba valsts dzinējiem spēkiem. Tiesības un tikumība. Brīvības ideja. Vienlīdzības ideja.
Jaunā valsts
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE::Public law::Constitutional law; Valsts; Konstitucionālās tiesības; Valsts politika; Individuālistiskā valsts; Sociālistiskā valsts; Anarhisms; Brīvība; Vienlīdzība; State; Power of the state; Law and power