Īss ievads komplekso savienojumu teorijā - Straumanis, Mārtiņš (Autora izdevums, 1935)
Īsais ievads komplekso savienojumu teorijā ir izvilkums no speciāla papildus kursa neorganiskajā ķīmijā.
Keywords: Research Subject Categories::NATURAL SCIENCES::Chemistry::Inorganic chemistry; Ķīmija; Neorganiskā ķīmija; Kompleksie savienojumi; Chemistry; Complex compounds