Все мы дети своего времени: истории жизни русских в Латвии - (:unkn) unknown (LU Filozofijas un socioloģijas institūts, 2016)
Grāmatā iekļautas piecpadsmit dzīvesstāstu kompozīcijas, kas tapušas, veicot pētījumu “Etniskā un naratīvā dažādība dzīvesstāstu konstrukcijās Latvijā” laikā no 2013. līdz 2015. gadam. Interviju ierakstīšanā tika iesaistīta pētnieku grupa, tās sastāvā līdzās pieredzes bagātiem intervētājiem, kuri vairāk nekā divdesmit gadu piedalās mutvārdu vēstures pētījumos Latvijas Universitātes Filozofijas un socioloģijas institūtā: Māra Zirnīte, Dagmāra Beitnere-Le Galla, darbojas Edmunds Šūpulis, Kaspars Zellis, Nadežda Pazuhina. Visvairāk interviju un kompozīciju šai izlasei sagatavojusi Marija Assereckova, kurai tā bija pirmā saskare ar intervēšanas praksi. Tālāk grāmatā viņa dalās pārdomās par šo pieredzi.
Visi esam sava laikmeta bērni: krievu dzīvesstāsti Latvijā
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES; История Латвии; Mutvārdu vēsture - Latvija; Dzīvesstāsti; Oral history - russians; Lifestory