Pasākuma pārskata portāls - Aramins, Artis (Latvijas Universitāte, 2010)
Šis kvalifikācijas darbs ir par sistēmu, kura ļauj interneta lietotājiem uzzināt jaunākos rakstus un aplūkot galerijas par kādu no pasākumiem, kā arī dalīties savos iespaidos pievienojot komentārus rakstiem un galerijām pasākumam speciāli izveidotā portālā. Līdzīgas sistēmas ir sastopamas koncertu rīkotāju mājas lapās.

This Qualification work is about system that enables to all internet users see the latest articles and galleries about events, and add their comments to galleries and articles in site which is specially made for this event. Common systems you can see in concert managers sites.
Event reporting portal
Keywords: Datorzinātne