Igaunijas tūrisma komunikācija Latvijas auditorijai - Paegle, Evelīna Rēzija (Latvijas Universitāte, 2020)
Bakalaura darba tēma ir “Igaunijas tūrisma komunikācija Latvijas auditorijai”. Darba mērķis ir noskaidrot, kāda ir Igaunijas tūrisma mārketinga stratēģija Latvijas auditorijai, ar kādām aktivitātēm tā tiek īstenota un cik efektīva tā ir bijusi mērķauditorijas vidū. Darbs sastāv no teorētiskās daļas, metodoloģijas daļas un empīriskās daļas. Teorētiskajā daļā aprakstīta teorija par vietas zīmola veidošanu, tūrisma mārketingu un digitālo mārketingu. Pētījumā izmantotas 2 (divas) pētnieciskās metodes – kvantitatīvā kontentanalīze un aptauja.

The theme of this bachelor's thesis is "Estonia's Tourism Communication for Latvian audience". The aim of this paper is to find out what is the Estonian tourism marketing strategy for the Latvian audience, with what activities it is implemented and how effective it has been among the target audience. This paper consists of theoretical part, methodology and empirical part. The theoretical part describes the theory of nation branding, tourism marketing and digital marketing. 2 (two) research methods were used in the research – quantitative content analysis and survey.
Estonia's Tourism Communication for Latvian audience
Keywords: Komunikācijas zinātne; vietas mārketings; tūrisma mārketings; digitālais mārketings; Igaunija; Estonian Way