Versiju kontroles ieviešana Navision izstrādes vidē - Kumerdanks, Mārtiņš (Latvijas Universitāte, 2007)
Izstrādājot programmatūras risinājumus Navision izstrādes vidē, rodas nepieciešamība uzturēt programmu kodu, kā arī koda versijas. Bieži ir nepieciešams atjaunot kādu iepriekšējo programmas koda versiju, salīdzināt programmas versijas vai redzēt kādas izmaiņas ir izdarītas konkrētā programmas versijā. Tāpēc darbā tiek aplūkoti iespējamie risinājumi, un kā viens no risinājumiem - versiju kontroles. Tiek apskatīts kādas versiju kontrole varētu tikt izmantotas, to salīdzinājums, kā arī tiek parādīts, kā ieviest versiju kontroli Navision izstrādes vidē.

When you make any software solution in Navision development environment, appears need to support program code and program code versions. Often is necessary to renew some previous code version, compare program versions or see what kind of changes was done in specific program version. In document was described possible solutions which can solve these things, one of solution is versions control system, was described and compared possible versions control system and also was shown how to establish versions control system in Navision development environment.
Version control implementation in environment of Navision
Keywords: Datorzinātne