Латыши на Харьковщине: Сборник архивных документов и материалов - Kocere, Venta (ИПП "Контраст", 2011)
Izdevums ir Harkovas apgabala Valsts arhīva, V.Karazina Harkovas Nacionālās universitātes Novadpētniecības centra un Latvijas Universitātes Akadēmiskās bibliotēkas kopdarbs. Krājumā apkopoti dokumenti un fotomateriāli sākot no XIX gs. vidus līdz XX gs. 80.gadiem, kas liktenīgi nokļuvuši Harkovas teritorijā. Šie dokumenti glabājas Harkovas apgabala Valsts arhīva fondos un lielākā daļa no tiem tiek publicēti pirmo reizi.
Latvieši Harkovas pusē: Arhīva dokumentu un materiālu krājums