Tīmeklī bāzēta policijas uzskaites sistēma - Mundurs, Rolands (Latvijas Universitāte, 2011)
Šī policijas uzskaites sistēma ir izstrādāta Latvijas Republikas kriminālpolicijai, lai tā reģistrētu veiktos noziegumus, un tiktu uzskaitīti un detalizēti aprakstīti visi izdarītie kriminālpersonu noziegumi. Šī sistēma ir izstrādāta pēc speciāla Latvijas Republikas kriminālpolicijas pasūtījuma. Sistēma tiek radīta, lai uzlabotu esošo kriminālpolicijas uzskaites sistēmu un lai tā tiktu papildināta ar jaunām funkcijām, lai pie sistēmas atsevišķām sadaļām varētu piekļūt arī citi sistēmas lietotāji. Šī sistēma pilnībā aizvietos pašreizējo policijas uzskaites sistēmu, palielinot tās ātrdarbību, datu bāzes glabātuvi un tā tiks papildināta ar jaunām funkcijām, kas iepriekšējā sistēmā nav bijušas. Darbs izstrādāts valodās – HTML, CSS, PHP, JavaScript un MySQL, izmantojot Apache serveri.

This police managament system is developed for The Police of Repulic of Latvia in order to register all sort of crimes and to make statistics and detailed description of all crimes done be criminals. This system has been developed by a special Latvian Republic of criminal orders. The system is designed to enhance existing criminal records system and that it be updated with new features. Current system will be fully replaced by the new police department management system, adding to its performance, the database repository and will be updated with new features that the previous system haven’t got. Project is developed in HTML, CSS, PHP, JavaScript and MySQL languages, and running on Apache server.
Web-based police department management system
Keywords: Datorzinātne