Personāla motivācijas un novērtēšanas pilnveidošana SIA "Spaineta Latvija" - Bogdanova, Tatjana (Latvijas Universitāte, 2013)
Bakalaura darba tēma ir „Personāla motivācijas un novērtēšanas pilnveidošana SIA „Spaineta Latvija”. Novērtēšana un darbinieku motivācija ir cieši saistīts process, jo balstoties uz novērtēšanas rezultātiem un individuāliem sasniegumiem var izveidot, kā arī pilnveidot darbinieku motivācijas sistēmu. Bakalaura darba mērķis ir izanalizēt darbinieku motivācijas un novērtēšanas sistēmu, jo personāla novērtēšanas pamatā ir personāla attīstība un motivācija, kā arī noskaidrot, kā tā realizējas uzņēmumā un izstrādāt priekšlikumus tās pilnveidošanai. Darba gaitā ir apkopoti secinājumi par darbinieku motivēšanu un novērtēšanu uzņēmumā. Bakalaura darbs sastāv no četrām nodaļām, no kurām pirmajām divām piemīt teorētiskais raksturs, bet pārējās divas satur praktisku pētījumu par SIA ”Spaineta Latvija” notiekošiem procesiem uzņēmuma darbībā un izmantotās literatūras saraksta. Bakalaura darbs sastāv no 73 lpp., darbā ir izmantoti 28 attēli un 2 tabulas, kā arī darbam ir pievienots 1 pielikums.

The topic of the bachelor’s thesis is „Improvement of Personnel Motivation and Evaluation at SIA „Spaineta Latvija”. Personnel motivation and evaluation is tightly connected process, as motivation system can be built and developed due to evaluation results and individual success. The main purpose of the bachelor’s thesis is to analyze employee’s motivation and evaluation policy, since the basis of personnel evaluation stems from personnel development and motivation, also to determine its realization efficiency in particular enterprise and propose opportunities for its improvement. During the work there were summarized conclusions concerning personnel motivation and evaluation in the enterprise. The bachelor’s thesis consists of four divisions, where first two parts include theoretical concepts and rest of parts include practical analysis of SIA ‘Spaineta Latvija’ existing working processes, as well as literature review. The bachelor’s thesis consists of 73 pages, 28 images and 2 tables, also paper includes 1 appendix.
Improvement of Personnel Motivation and Evaluation at SIA "Spaineta Latvija"
Keywords: Vadībzinātne