Platforma drošības testu izpildei un ziņojumu ģenerēšanai - Rijnieks, Dāvis (Latvijas Universitāte, 2025)
Kvalifikācijas darba “Platforma automatizētai datordrošībastestu izpildei un ziņojumu ģenerēšanai” mērķis ir izveidot lietojumprogrammu, kas izpildīs automātiskus skenēšanas testus pret mērķiem ievainojamību atklāšanai un datordrošības pārbaudei, apkopos skenēšanas rezultātus un ziņos vai brīdinās lietotājus par skenēšanas rezultātiem. Platformas izstrādē tika izmantota PHP Laravel ietvars, MySQL datubāze un Jenkins serveris rīku.

The objective of this qualification paper is to create an application that will perform automated scanning tests against user assets or targets for vulnerability detection and computer security verification, collect scan results, and report or alert users about scan results. The platform was developed using the PHP Laravel framework, MySQL database, and Jenkins server tool.
Platform for security test execution and report generation
Keywords: Datorzinātne; Skenēšana; Automātisks; Ievanojamība; Mērķis