Pilsonis 31 stundā. Veselība. Mācību resursi - Helmane, Ineta; Klempere-Sipjagina, Agita (Latvijas Universitāte Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultāte, 2020)
1. NODARBĪBA Temats: Veselība Problēma: Vai skolām vajadzētu aizliegt neveselīgu pārtiku? EKONOMIKA: uzvedības ekonomika ĒTIKA: brīvība un atbildība, paškontrole PILSONĪBA: pašpārvaldes būtība, paternālisms 2. NODARBĪBA Temats: Veselība Problēma: Korupcija veselības sistēmā EKONOMIKA: sabiedriskie labumi un pakalpojumi ĒTIKA: godīgums PILSONĪBA: privātās un sabiedriskās intereses, interešu konflikts, kukulis, korupcija 3. NODARBĪBA Temats: Veselība Jautājums: Pārtikas jauninājumi - ko mēs ēdīsim nākotnē? EKONOMIKA: inovācijas, alternatīvās izmaksas, konkurence, pieprasījums ĒTIKA: dzīvnieku tiesības PILSONĪBA: informācijas sabiedrība
Erasmus+ KA2 Projekts Citizen in 31 Hours n°2019-1-LT01-KA201-060726
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Education; Veselība