Pirmskolas vecuma bērnu alternatīva pieskaitīšanas centra izveide Iecavas novadā - Puža, Mārīte (Latvijas Universitāte, 2012)
Maģistra darba „Pirmskolas vecuma bērnu alternatīva pieskatīšanas centra izveide Iecavas novadā” mērķis ir pielietojot projektu vadīšanas metodes Iecavas novadā izveidot iestādi, kas nodrošinātu Iecavas novada pirmskolas vecuma bērniem pieskatīšanas un attīstības iespējas. Darba pirmajā nodaļā veikta Latvijas likumdošanas izpēte attiecībā uz pirmskolas izglītību Latvijā, apskatītas pirmskolas izglītības iespējas Iecavas novadā un veikta Iecavas novada bērnu vecāku aptauja un analīze. Maģistra darba otrajā nodaļā, tiek izstrādāts tehniski ekonomiskais pamatojums projekta priekšlikumam. Trešajā daļā, tiek izstrādāta projekta „Pirmskolas vecuma bērnu alternatīva pieskatīšanas centra izveide Iecavas novadā” rokasgrāmata. Maģistra darbs sastāv no 66 lappusēm, 16 attēliem, 10 tabulām un 45 pielikumiem.

The goal of the Masters Paper “Establishment of preschool children's alternative minding center in Iecava” is to use project management methods and establish authority in Iecava area what provides pre-school child care and development opportunities. In the first chapter there is a Latvian legislation research connected to pre-school education in Latvian, overview of pre-school education in Iecava area and done analysis of questionnaire of Iecava’s parents opinion about primary education in Iecava. In the second chapter the author elaborates the technically economical substantiation for the proposal of the project. In the third part of this Master Paper author elaborates the manual of the project “Establishment of preschool children's alternative minding center in Iecava”. Masters Paper consists of 66 pages, 16 pictures, 10 tables and 45 annexes.
Establishment of Preschool Children's Alternative Minding Center in Iecava
Keywords: Vadībzinātne