Z/s "Kristinki" finanšu analīze - Zelenivska, Ludmila (Latvijas Universitāte, 2013)
Diplomdarba tēma ir Z/S „Kristinki” finansiālā stāvokļa analīze. Šī tēma ir aktuāla, jo jebkura uzņēmuma veiksmīgas saimnieciskās darbības priekšnosacījums ir pilnīga, savlaicīga un dziļa finansiāla rakstura informācijas izpēte par uzņēmuma finansiālo stāvokli un tā galvenajiem finanšu rādītājiem. Informācijas nepārvaldīšana var radīt lielus zaudējumus uzņēmumam vai pat rādīt apstākļus, kuri var izraisīt uzņēmuma likvidāciju. Diplomdarba pētījuma objekts zemnieku saimniecība Kristinki. Diplomdarba pētījuma priekšmets ir zemnieku saimniecības finansiālā stāvokļa analīze. Kopējais diplomdarba apjoms ir 72 lappuses, 9 tabulas, pievienoti 6 pielikumi. Diplomdarba izstrādei tika izmantoti 33 informācijas avoti, tādi kā: izmantoti LR likumdošanas un normatīvie akti, speciālā ekonomiskā literatūra, interneta resursi un Z/S “Kristinki” finansiālie pārskati. Atslēgas vārdi: vadības lēmumi, finanšu analīze, finanšu un vadības uzskaite, rentabilitāte.

The theme of the diploma is farm "Kristinki” analysis of financial position. This theme is actual because a precondition for successful business is complete, timely and deep examination of the financial information about the company's financial position and company's major financial indicators. Bad information management may cause extensive damage to the company or to create the conditions that can lead to company's liquidation. Diploma object is farm “Kristinki”. Diploma subject is farm "Kristinki” analysis of financial positionThe total amount of the diploma is 72 pages, 9 tables and added 6 attachments. For diploma development used 33 sources of information, such as: LR legislation and regulations, the relevant economic literature, internet resources, and farm "Kristinki” financial reports. Keywords: management decisions, financial analysis, financial and management accounting, rentabilitāte.
Farm "Kristinki" analysis of financial position
Keywords: Ekonomika