Jauna televīzijas kanāla Rīga TV24 satura producēšana - Lietaviete, Lelde (Latvijas Universitāte, 2014)
Bakalaura darba tēma ir „Jauna televīzijas kanāla „Rīga TV24” satura producēšana”. Pētījumā tiek analizēta televīzijas sākotnējā attīstība un tās izstrādes process. Pētījuma mērķis ir noskaidrot ar kādām metodēm tiek veidots un producēts kanāls un tā saturs. Darba teorētiskā bāze ir televīzijas veidošanās pamatprincipu teorija, papildus tam tiek sniegts ieskats arī dzīvā satura veidošanas teorijā. Analītiskajā daļā tiek veiktas daļēji strukturētās intervijas ar televīzijas kanāla „Rīga TV24” vadību, programmas veidotājiem un ekspertiem. Kā arī tiek veikts novērojums, kura rezultāti tiek salīdzināti ar intervijās iegūto informāciju. Darbs sastāv no trīs daļām: teorētiskās, metodoloģijas un pētnieciskās daļas. Darba apjoms ir 82 lpp. Papildus pievienota arī dokumentārā lapa. Atslēgvārdi: producēšana, dzīvais saturs, televīzija, līdzdalības novērojums, strukturētā intervija, medijs

The theme of the course work is „A new TV channel “Rīga TV24 "content production". The study assesses the initial development of television and its process of developing. The study aim is to find out what methods are used to produce the channel and its content. The theoretical basis is the formation of the basic principles of television theory, in addition to being given an insight into the live content creation theory. The analytical part is carried out of the semi-structured interviews by the television channel "Rīga TV24” management, program-makers and experts. As well as the observation is made, the results are compared with the information obtained through interviews. The work consists of three parts: theoretical, methodological and research parts. The amount of work is 82 p. Appendices has been added to work. Key words: production, live content, television, participatory observation, structured interview, media
New TV channel Rīga TV24 content production
Keywords: Komunikācijas zinātne