Rīgas pilsētas bibliotekāra Dr. phil. h.c. Nikolaja Buša atstātie raksti, 1 - Bušs, Nikolajs (Grāmatspiestuve "W.F. Häcker", 1934)
Inhalt: I.Verzeichnis von Dr. N. Buschs Schriften, Vorträgen und Mitteilungen aus den Jahren 1889-1933 / zusammengestellt von Prof. L. Arbusow = Dr. N. Buša rakstu, priekšnesumu un ziņojumu bibliogrāfiskais saraksts par 1889.-1933. g. / sastādījis prof. L. Arbuzovs -- II. Geschichte und Verfassung des Bistums Ösel bis zur Mitte des vierzehnten Jahrhundert = Sāmsalas bīskapijas vēsture un satversme līdz četrpadsmitā gadu simteņa vidum.
Nachgelassene Schriften von Dr. phil. h.c. Nicolaus Busch, Stadtbibliothekar zu Riga, 1
Sāmsalas bīskapijas vēsture un satversme līdz četrpadsmitā gadu simteņa vidum
Rigas pilsētas izdevums, prof. L. Arbuzova redakcijā
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; Igaunijas vēsture - viduslaiki; Sāmsalas bīskapija; Livonijas vēsture; Livländische Geschichte; Rigaer Stadtbibliothek - Geschichte; Bistums Ösel; Estland - Mittelalter; Kirche im Mittelalter; Baltische Kulturgeschichte; Bibliogrāfiskie rādītāji