Jauno vēsturnieku zinātniskie lasījumi,6 - Beķere, Kristīne; Rokpelnis, Alberts; Latvijas Universitāte. Latvijas vēstures institūts; Valmieras muzejs (LU Akadēmiskais apgāds, 2021)
Izdevumā “Jauno vēsturnieku zinātniskie lasījumi VI” publicēti 11 raksti, kuru pamatā ir referātu materiāli, kas nolasīti 2020. gada 27. un 28. novembrī Valmieras muzeja un Latvijas Universitātes Latvijas vēstures institūta interneta vidē rīkotajā konferencē “Jauno vēsturnieku zinātniskie lasījumi”. Krājumu izdod Latvijas Universitātes Latvijas vēstures institūts sadarbībā ar Valmieras pilsētas pašvaldības Valmieras muzeju.
The Scholarly Readings of Young Historians, 6
Keywords: Jauno vēsturnieku zinātniskie lasījumi; Jauno laiku vēsture; 20. gadsimta vēsture; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History