Daudzdzīvokļu namu dzīvokļu īpašnieku parādu uzkrājuma ietekme uz uzņēmuma AS “RĪGAS SILTUMS” pakalpojuma sniegšanu. - Kozlova, Jūlija (Latvijas Universitāte, 2021)
Bakalaura darba tēma ir “Daudzdzīvokļu namu dzīvokļu īpašnieku parādu uzkrājuma ietekme uz uzņēmuma AS “RĪGAS SILTUMS” pakalpojuma sniegšanu”. Klientu parādi par siltumenerģiju ir viena no galvenajām uzņēmuma problēmām jau vairākus gadus, līdz ar to uzņēmums turpina meklēt iespēju kā šo parādu daudzumu samazināt, apskatot variantus par pakalpojumu izmaiņām parādniekiem. Bakalaura darba mērķis ir analizēt AS “RĪGAS SILTUMS” darbību un izpētīt daudzdzīvokļu namu dzīvokļu īpašnieku parādu uzkrājuma ietekmi uz uzņēmuma pakalpojumu sniegšanu, kā arī atrast priekšlikumus problēmas atrisinājumam vai uzlabojumam. Bakalaura darba apjoms ir 64 lappuses, tās satur 1 tabulu, 8 attēlus un 1. pielikumu. Darba rakstīšanai izmantoti 29 literatūras avoti.

The topic of the bachelor's thesis is “The influence of condominimum apartment owners debt accumulation on the company AS “RĪGAS SILTUMS” ”. Customer debts for heat is one of the main problems of the company for several years, so the company continues to look for the solution to reduce the amount of debts with probability of changes in service for debtors. The aim of the bachelor's thesis is to analyze the functioning of AS "RĪGAS SILTUMS" and explore the impact of condominimum apartment owners debts accumulation on the provision of company services, as well as to find proposals for the problem or improvement. The volume of bachelor's thesis is 64 pages that contains 1 table, 8 images and 1 appendix. 29 literary sources were used to write the thesis.
The influence of condominimum apartment owners debt accumulation on the company AS “RĪGAS SILTUMS”.
Keywords: Ekonomika un uzņēmējdarbība; parādi; siltumenerģija; apsaimniekotājs; tiešie norēķini; dzīvokļu īpašnieki