LU SZF studentu raidījuma "KIVI" mājaslapas izstrāde - Brūna, Anete (Latvijas Universitāte, 2018)
Mājas lapa tika izstrādāta kvalifikācijas darba ietvaros. Tā paredzēta Latvijas Universitātes Sociālo zinātņu fakultātes (LU SZF) studentu raidījumam KIVI, ar mērķi interesentiem apskatīt raidījuma sižetus, iepazīties ar biedriem, izteikt savas domas komentāros, kā arī pieteikties raidījuma veidotāju komandā. Tā kā pasūtītājs vēlējās, lai par raidījuma vadību atbildīgajai personai būtu iespēja ātri veikt izmaiņas bez kontaktēšanās ar izstrādātāju, tad tika veidots arī administratora panelis, lai šo funkcionalitāti nodrošinātu. Darbs tika veidots HTML, CSS, JavaScript, PHP programmēšanas valodās.

This project of a homepage is meant for University of Latvia Faculty of Social Science student broadcast “KIVI”. The purpose of the homepage is to let participants of the broadcast group post and edit broadcast videos and photos so the viewers could see, share, comment on the broadcasts and even apply to become a team member. Since the customer requested that most of the changes in the homepage could be done by their team with minimum interaction with the developer, an admin panel was also developed to support this functionality. Project was developed using HTML, CSS, PHP, JavaScript and external APIs. Keywords: HTML, PHP, JavaScript, CSS, KIVI, LU
Development of UL Faculty of social Science student program "KIVI" homepage
Keywords: Datorzinātne; PHP; HTML; JavaScript; CSS; LU