Priekšvārds - Kūlis, Māris; Hiršs, Andris (LU Filozofijas un socioloģijas institūts, 2016)
Krājuma "Kultūru migrācija Latvijā: virzienu dinamika. Ziemeļi–Dienvidi un citi virzieni" ﻿ priekšvārdā sniegts ieskats krājuma saturā, kā arī risināti teorētiski jautājumi par rakstu krājumā aplūkoto tematu.
Preface
Keywords: kultūra; migrācija; Latvija; Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects; Research Subject Categories::INTERDISCIPLINARY RESEARCH AREAS::Cultural heritage and cultural production