Tiešsaistes mārketinga pielietojums viesnīcā "NEIBURGS" - Riņķe, Ilze (Latvijas Universitāte, 2017)
Bakalaura darbs “Tiešsaistes mārketinga pielietojums viesnīcā Neiburgs” izstrādāts, lai parādītu, ka sekmīgai viesnīcas darbībai, tiešsaistes mārketings mūsdienās ir neatņemama sastāvdaļa. Tiešsaistes mārketings pašreiz ir vadošais mārketings jebkurā no nozarēm, bet jo īpaši – tūrismā. Sīvā viesnīcu konkurence Latvijā un tirgus globalizācija saasina konkurenci un, lai izvirzītos vadošajās pozīcijās, viesnīcai jāizmanto visi tiešsaistes mārketinga instrumenti, pretējā gadījumā, līdera pozīcijas tirgū noturēt ir ļoti grūti. Bakalaura darbā ir pētīta tiešsaistes mārketinga nozīme viesnīcas biznesā, kā tā palielina viesnīcas apgrozījumu, kā piesaista jaunus klientus un, kā palīdz konkurēt globālajā tirgū. Autore ir analizējusi viesnīcas pašreizējo tiešsaistes mārketingu un izpētījusi 3 neatkarīgu ekspertu piedāvājumus, nosakot, kurš no tiem ir labākais, lai vēl veiksmīgāk izmantotu visas tiešsaistes mārketinga priekšrocības un viesnīca sasniegtu labus pārdošanas rezultātus.

Thesis “Application of online marketing at hotel NEIBURGS" was designed to show that online marketing today is an integral part for successful operation of the hotel. Online marketing is now a leading marketing in any of the sectors but especially - tourism. Fierce hotel competition in the Latvian market alongside with globalization have increased competitive pressure and in order to be the leader of the market hotel has to use all of the online marketing tools, otherwise, it is very difficult to maintain the leading position. In thesis online marketing role in the hotel business has been studied; the way it helps to increases the turnover, attracts new customers and helps to compete in the global market. The author has analysed the hotel’s current online marketing and examined three independent exsperts suggestions determining the one which is the best to even better advantage of all the benefits online marketing has to offer and the hotel would be able to achieve good sales results.
Application of online marketing at hotel NEIBURGS
Keywords: Vadībzinātne; tiessaites mārketings; tiešsaites mājas lapa; tiešsaites mārketinga pielietojums; online marketing; online website