Orientēšanās sports Latvijas Universitātē - Mantiniece, Ilga (My University, 2019)
Orientēšanās ir gan individuālais, gan komandu sports. Kā viens no veselību veicinošiem izturības sporta veidiem tas bija un joprojām ir cieņā arī Latvijas Universitātē. Laikposmā no 1963. līdz 2008. gadam aktivitātes šajā jomā organizēja LU Orientēšanās sporta sekcija. Rakstā sniegts ieskats orientēšanās sporta vēsturē saistībā ar Latvijas Universitātes simtgadi un "Universitātes sporta" 90 gadu jubileju.
Keywords: Orientēšanās sports; Sports Latvijas Universitātē; Latvijas Universitāte - vēsture; Universitātes sportam 90 gadu; Research Subject Categories::INTERDISCIPLINARY RESEARCH AREAS::Sports