Spriedums kriminālprocesā - Bula, Agnese (Latvijas Universitāte, 2010)
Šis darbs ir veltīts tematam „Spriedums kriminālprocesā”. Bakalaura darbs sastāv no sešām nodaļām, kas sīkāk iedalītas apakšnodaļās. Šajā darbā autore apkopo būtisko informāciju par spriedumu kriminālprocesā, izmantojot vairākus informācijas avotus – normatīvos tiesību aktus, zinātnisko literatūru, statistikas datus, tiesību doktrīnu. Papildus autore sniedz ieskatu tiesu praksē, sniedzot ilustratīvus piemērus teorijai. Bakalaura darba autore analizē, viņasprāt, būtiskākās nepilnības Kriminālprocesa likumā daļā, kas atticas uz spriedumiem, kā arī sniedz savus priekšlikumus šo trūkumu novēršanai.

This written work is devoted to the judgement in criminal proceedings. The author of this written work aggregates topical information about judgements in criminal proceedings, the components of judgements, different forms of judgements. The author of this written work also compares the rules of judgement in criminal proceedings with other proceedings, for example, administrative and civil proceedings. There are also proposals of law improvement in this written work.
Judgement in criminal proceedings
Keywords: Juridiskā zinātne