E-pakalpojumu portāla sadaļas e-Loms funkcionalitātes papildinājumi - Tumans, Georgs (Latvijas Universitāte, 2019)
Kvalifikācijas darba ietvaros tika izstrādāti portāla E-pakalpojumi makšķerēšanas sadaļas papildinājumi. Ir trīs galvenās izmaiņas – tika izstrādāta iespēja iegādāties licenci bez autorizācijas un šādi pirktām licencēm reģistrēt makšķerēšanas laikā noķerto lomu, kā arī tika izveidota jauna sadaļa, kurā var apskatīt statistiku par lietotāju reģistrēto lomu Latvijas ūdenstilpēs. Darbs tika veikts galvenokārt pēc ūdenskrituma dzīves cikla modeļa, lai gan izstrādes procesā eksistēja arī noteikti spējās izstrādes elementi. Šis dokuments satur programmatūras prasību specifikāciju, programmatūras projektējuma aprakstu un testēšanas dokumentāciju. Papildinājumi tika izstrādāti, izmantojot ASP.NET Web Forms ietvaru un C# valodu, kā arī Oralce PL/SQL datubāzi.

Three main additions were developed for the E-pakalpojumi website as part of this paper – fishing license purchasing without authorization, subsequent catch registering and lastly a statistics page that provides information on user registered catch across the bodies of water in Latvia. Development was done mainly using the waterfall model, although certain elements of agile development were also present. This document contains software requirements specification, software design specification as well as testing documentation. The additions were developed using the ASP.NET Web Forms framework and the C# programming language, as well as the Oralce PL/SQL database.
Functional improvements of the e-Pakalpojumi website’s module e-Loms
Keywords: Datorzinātne; E-pakalpojumi; eLoms; C#; ASP.NET; Oracle PL/SQL