Latvijas Universitātes Botāniskā dārza atjaunošana. 2016. gads - (:unkn) unknown (Latvijas Universitātes Botāniskais darzs, 2016)
Dokumentēta Latvijas Universitātes Botāniskā dārza centrālās daļas celiņu, rododendru un citu stādījumu atjaunošana. Pārskats par dārza žoga rekonstrukcijas 3. kārtu. Pārskats par darbiem, kas veikti 2016. gadā no 1. marta līdz 31. jūlijam un no 1. augusta līdz 30. novembrim. LU Botāniskā dārza atjaunošanu atbalsta Borisa un Ināras Teterevu fonds.
Keywords: Research Subject Categories::NATURAL SCIENCES; Latvijas Universitātes Botāniskais dārzs; Botāniskā dārza atjaunošana