Multilingvisms pirmsskolas izglītības iestādē - Ivancova, Kristīna (Latvijas Universitāte, 2015)
Darba nosaukums: Multilingvisms pirmsskolas izglītības iestādē Darba autors: Kristīna Ivancova Darba zinātniskais vadītājs: Emīlija Černova Darba saturs: 75 lpp.,16 attēli, 7 tabulas, 66 literatūras avoti. Darba mērķis: Izpētīt multilingvālu procesu pirmsskolā. Vairāku valodu apguvi pirmsskolā. Atslēgvārdi: Multilingvisms, bilingvisms, valoda. Multilingvala pieeja pirmskolā veicina bērnu psiholoģisko attīstību, kurai pievērsušies ir dažādi autori, kā piemēram K.Beikers, A. Ļublinskas, D. Lieģenieces, I. Kolominska, E. Paņko V. Muhinas, E. Eriksona, Ž.Piaže u.c. Praktiskajā pētījuma daļā tika apsekota dokumentācija un mācību gada laikā vērtēta vairāku valodu attīstība. Pētījuma praktiskajā daļā atklāju, ka ar teatralizētas darbības palīdzību vairāku valodu apguve norit sekmīgāk.

Title: Multilingual pedagogical Pre-school process Author: Kristina Ivancova Research supervisor: Emilija Cernova Contents: 75 pages, 16 images,7 tables, 66 literature references. Objective: Exploring multilingual processes in preschool education. Multiple language learning in preschool education. Keyword: Multilingualism, bilingualism,language. Multilingual approach facilitates psychological development in preschool children, which has been researched by various scholars like K.Baker, A.Lublinska, D.Liegeniece, I.Kolominska, E.Panko,V.Mukhina, E.Erikson, J.Piaget, and others. In the practical part, the author has surveyed various sources and evaluated multi-language development in children during an academic year. The author claims that theatrical activities can improve the quality of multi-language learning.
Multilingual pedagogical Pre-school process
Keywords: Pedagoģija; Multilingvisms; Bilingvisms; Valoda