Apsardzes darbinieku izglītojošās lietotnes izstrāde - Kižlo, Sergejs (Latvijas Universitāte, 2017)
Šī kvalifikācijas darba ietvaros tika veikta apsardzes darbinieku izglītojošās lietotnes projektējuma un lietotnes izstrāde. Dotās lietotnes mērķis ir sniegt cilvēkiem, kuri vēlas iegūt apsardzes darbinieka kvalifikāciju, ērtu, pieejamu un atraktīvu izglītojošu saturu, lai būtu pēc iespējas vienkāršāk apgūt apsardzes darbinieka amatu. Dotās lietotnes galvenās funkcijas: lietotāja datu glabāšana, informācijas sniegšana par apsardzes darbību Latvijas Republikā, gatavošanās apsardzes darbinieka testa kārtošanai, izmēģinājuma testa kārtošana, sekošana personīgajam progresam, pieteikšanās apsardzes darbinieku kursiem, pieteikšanās testa kārtošanai.

In this qualification work was carried out the developing of design of an educational application for security guards and the app itself. The aim of this application is to provide help and educational content for people who wish to obtain a security guard qualification in easy, affordable and attractive way, in order to get the security guard qualification as easy as possible. The main features of the application: user data storage, the provision of information about security guards activities in the Republic of Latvia, preparation for the exam, passing the pilot exam, personal progress tracking, applying for security guards courses, applying for the final exam.
The development of educational application for security guards
Keywords: Datorzinātne; apsardzes darbinieks; izglītojošā lietotne; tīmekļa vietne; tīmekļa tehnoloģijas