Tīmeklī bāzēts prezentāciju pārvaldības rīks - Vizbelis, Rodrigo (Latvijas Universitāte, 2014)
„Prezentāciju pārvaldības rīks” ir tīmekļa lietojumprogrammatūra, kuras mērķis ir veicināt savstarpējo komunikāciju un informācijas apmaiņu starp prezentētāju un tā klausītājiem. Programmatūras produkta lietotāji var pārvaldīt savas un aplūkot citu lietotāju augšupielādētās prezentācijās, pievienot tām komentārus un piezīmes, kuras prezentācijas laikā, kā arī pēc tās var ērti pārlūkot un papildināt. Projekta organizācija un pārvaldība ir veikta pēc spējās programmatūras izstrādes metodes. Sistēmas moduļi ir izstrādāti PHP programmēšanas valodā, izmantojot ietvaru FuelPHP. Atslēgas vārdi: prezentāciju pārvaldība, Agile, FuelPHP, MVC.

„Presentation management tool” is web-based application which is created to improve communication and information exchange between presenter and audience. Web application users can give feedback and add comments, take notes and easiliy manage them during and after presentation. Software development was based on Agile methodology. System modules are created with PHP programming language by using FuelPHP framework. Key words – presentation management, Agile, FuelPHP, MVC.
Web-based presentation management tool
Keywords: Datorzinātne